Dostava

Način dostave

GLS dostava ( za male pakete)

Osobno preuzimanje

Rok isporuke

Na svakom artiklu iznad gumba "Dodaj u košaricu" navedena je dostupnost artikla (isporuka odmah, broj dana ili datum dolaska)

Rok isporuke ovisi o dosupnosti artikla, odabranom poštanskom broju i tipu dostave. Isti će biti prikazan prilikom odabira vrste dostave nakon upisa poštanskog broja

Dostava u stan ili dostava s montažom

Info: Dostava sa nošenjem artikala u stan, kuću, poslovni prostor, neovisno o broju samih artikala sa opcijom montaže i odvoza starog uređaja

Dostupnost: Zagreb i okolica

Cijena na upit

Usluga se obavlja putem odabranih specijaliziranih dostavnih službi za ovakvu vrstu usluge u, te uključuje dostavu bilo kojeg uređaja, neovisno o broju samih artikala. Vrijedi za webshop narudžbe, ISKLJUČIVO za dostavne adrese u Zagreb te  okolici grada. Ovisno o vrsti artikala u košarici i lokaciji dostave sustav će ponuditi opcije dostave i montaže uređaja kao i cijenu za isto. Kupac sam odabire željenu vrstu usluge.

Za dostavu iznad 5. kata uvijet je da roba u originalnom pakiranju stane u lift. Za dostavu u prizemlje ili do 5. kata bez lifta uvjet je dovoljna širina hodinka i svih prolaza za nesmetan unos uređaja u originalnoj ambalaži.

 

Obaveze kupca

Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.
Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Kupac prilikom uručenja treba provjeriti sadržaj pošiljke za sve pripadajuće dijelove navedene u specifikaciji proizvođača. U slučaju nedostataka molimo da nas obavijestite što je ranije moguće, a najkasnije u roku 48 sati od dostave. Naknadne reklamacije ne možemo uvažiti! 

U slučaju kašnjenja zbog više sile (izgubljeni proizvodi, oštečeni proizvodi u dostavi u distribucijskom centru partnera koje je isti vratio gama profit d.o.o. bez isporuke kupcu i sl.) gama profit d.o.o. ne preuzima odgovornost na „prvi rizik" i obvezuje se poslati zamjenski proizvod u najkraćem roku.