Dostava

Način dostave

Isporuku robe vršimo putem GLS-a.
Svi će proizvodi biti zapakirani tako da se izbjegne bilo kakvo oštećenje prilikom transporta.
Naručene artikle dostavljamo na području cijele Hrvatske.

 

Rok dostave

Kupcu se roba dostavlja u prostore stanovanja, prema prethodnom dogovoru.
Dostavu obavljamo u roku od  48 sati, (ovisno o mjestu dostave) osim proizvoda za koje je kupac posebno obavješten o roku isporuke. Subote i nedjelje ne računaju se u rok dostave.

 

Obaveze kupca

Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.
Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Kupac prilikom uručenja treba provjeriti sadržaj pošiljke za sve pripadajuće dijelove navedene u specifikaciji proizvođača. U slučaju nedostataka molimo da nas obavijestite što je ranije moguće, a najkasnije u roku 48 sati od dostave. Naknadne reklamacije ne možemo uvažiti! 

U slučaju kašnjenja zbog više sile (izgubljeni proizvodi, oštečeni proizvodi u dostavi u distribucijskom centru partnera koje je isti vratio gama profit j.d.o.o. bez isporuke kupcu i sl.) gama profit j.d.o.o. ne preuzima odgovornost na „prvi rizik" i obvezuje se poslati zamjenski proizvod u najkraćem roku.