Cookies

Prilikom pristupanja ovoj stranici, naš poslužitelj može pridodati malu tekstualnu datoteku na vaš tvrdi disk - kolačić. Kolačići omogućavaju različite funkcije stranice, kao što je košarica, i nama dozvoljavaju praćenje korištenosti stranice, ali i učinkovitosti oglašavanja te ostalih mrežnih aktivnosti. Te podatke koristimo za poboljšavanje ukupne kvalitete sadržaja i mrežnog iskustva.

Kolačići su male datoteke koje na vaše računalo šalje i tamo ih sprema web stranica koju posjećujete. Kolačići se pohranjuju u direktoriju datoteka vašeg preglednika. Prilikom sljedećeg posjeta stranici, vaš preglednik će očitati kolačić i ponovno povezati podatke s web stranicom ili elementom koji je izvorno postavio taj kolačić. Naše domene mogu također sadržavati elemente koje postavljaju kolačiće u ime treće strane. Ako želite saznati više o ovim tehnologijama i njihovom načinu rada, posjetite npr. allaboutcookies.org.

Ako posjećujete naše web stranice i postavke vašeg preglednika prihvaćaju kolačiće, smatrat ćemo da pristajete na korištenje naših kolačića. Ne zaboravite da se kolačići mogu promijeniti u bilo kojem trenutku.

Onemogućavanja kolačića

Ako ne želite primati kolačiće ili želite biti obaviješteni o njihovom postavljanju, možete preglednik postaviti na taj način, ako on to dopušta. U vašem pregledniku možete pregledati mogućnosti dostupne za upravljanje kolačićima. Različiti preglednici koriste različite načine deaktiviranja kolačića, ali obično ćete ih pronaći u izborniku Alati ili Mogućnosti. Možete također pogledati izbornik za pomoć u pregledniku. Osim upravljanja kolačićima, preglednici obično omogućavaju i upravljanje datotekama sličnim kolačićima, primjerice, lokalnim zajedničkim objektima, npr. pomoću aktiviranja privatnog režima preglednika.